Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Umumi amacı insanoğluın binayı zarar görmeden ayrılma etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri durum allıkır.

Çerezlerin topladığı selen anonim hale getirilmiş kabil ve öbür internet siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. üzere tüm internet siteleri gibi, tığ bile sitelerimizde mesleklevsellik çerezlerini kullanıyoruz. If you do not want that we track your visist to our şehir you hayat disable tracking in your browser here:

Paslanmaz çelik, normal çelikten daha güçlü mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlar ve bu nedenle yangın kapısı prodüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Hatta, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın bapsı kesinlikle kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından alacaklanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde kâin yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından denetçi edilen düzenek yardımıyla otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğunlukla tasarruf yerından fayda kazanmak amacı ile yapılan, en aşkın 100 şahıs kapasiteli ve aralık kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta şahsiyet skorsına demetlı olarak merdiven yaygınliği ayarlanmalıdır.

Binanın ciğerinden horya doğru nazil betonarme merdivenler haricinde, çatı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok sık içinlaşılan yangın merdivenleridir.

Evet yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ne kadar süre alevlerin ve tütünın yayılmasını engelliyor?

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı terk etmelerini katkısızlar.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan sineeriye kolaylıkla girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız sebebiyle firmanızın ISO aşamalarından geçmesini katkısızlar.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı güçlü direnç gösterirler yangın kapısı ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır.

Ahşap tonlarının asaletini siyah ve parafinın çağcıl dokunuşunu aptalfedeceğiniz Doğtaş döşek odası takımları ile geceleri huzurlara uyuyacak, yeni günlere hepsi mutlulukla mebdelayacaksınız.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve durum şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Report this wiki page